Stáblista

M. Tóth Géza
produkciós vezető

Kálloy Molnár Péter
narrátor

Tóta W. Árpád
szövegíró

dr. Tétényi Tamás
szakértő

Schwajda Gergő
szerkesztő

Bajkó Norbert
televíziós gyártásvezető

ifj. Péchy György
animációs gyártásvezető

Keresztes Zoltán
főcímzene

Part Attila
hang

75. Budapest, te csodás!

2008.04.25. 03:45 Tóta W. Árpád





Rendezte: Gacs Réka

Többet akarok tudni, elolvasom a háttéranyagot!

5 komment

Címkék: város

A bejegyzés trackback címe:

https://kepmesek.blog.hu/api/trackback/id/tr27441173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bit Rot 2008.04.25. 10:01:55

Azért nem kellene ekkorát hazudni/csúsztatni:
"Több mint 2 millió ember" [Budapesti ember]

Már csak 1,7 millió ember lakik Budapesten (vajon miért?)

Tóta W. Árpád · http://w.blog.hu 2008.04.25. 12:05:15

mondatot legalább végighallgatni. + agglomeráció.

Lobengula 2008.04.26. 05:52:59

Hát hivatalosan már csakugyan nem lakik kétmillió ember Budapesten. Viszont kishijján tízmillió ember használja. Csak fizetni büdös érte. Jobb inkább azt pofázni, hogy Bp az ország vízfeje, meg hogy bűnös város, amely vörös rongyokba öltözött, usw...

nyelv-ész 2008.04.26. 12:14:35

Elgondolkodtató, hogy több külföldi ismerősöm, aki nem Budapesttel kezdte Magyarország megismerését, el volt ragadtatva, míg azok, akik Budapesttel találkoztak először (mert ott tette le őket a repülőgép/vonat) azok igen rossz véleménnyel vannak kis hazánkról.

Max Mustermann 2008.05.04. 15:53:12

Ez csak egy centralisztikus (francia modell) anomalitas, hogy Budapest Magyarorszag egyetlen emlitesre melto varosa. A bekeszerzodes utan az akkori orszag nagyvarosait, melyekben szamottevo kisebbseg elt, elcsatoltak, igy a kisvarosokbol lettek az uj megye- es most regiokozpontok. Ennek ellenere ugy erzem, hogy a videki kisvarosok jobban el vannak hanyagolva es sokkal kevesebb figyelem jut rajuk, mint mas europai orszagokban (Horvatorszag; lasd Rijeka, Split, Vukovar; Ausztria: lasd Graz, Bregenz, Sankt Pölten; Csehorszag: lasd Ceske Budejovice, Brno, Ostrava; etc). Termeszetesen Budapest a mindene az orszagnak es vonzobba kell tenni, de tobbsulypontu regionalis tervezes lenne szukseges, melynek alapelemet a regiok uj brandingje tenne ki.
süti beállítások módosítása