Stáblista

M. Tóth Géza
produkciós vezető

Kálloy Molnár Péter
narrátor

Tóta W. Árpád
szövegíró

dr. Tétényi Tamás
szakértő

Schwajda Gergő
szerkesztő

Bajkó Norbert
televíziós gyártásvezető

ifj. Péchy György
animációs gyártásvezető

Keresztes Zoltán
főcímzene

Part Attila
hang

74. Fehér köpeny, fekete pénz

2008.04.25. 03:45 Tóta W. Árpád





Rendezte: Bíró Sándor

Többet akarok tudni, elolvasom a háttéranyagot!

2 komment

Címkék: korrupció egészségügy

A bejegyzés trackback címe:

https://kepmesek.blog.hu/api/trackback/id/tr58441172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnimációFan 2008.04.27. 07:03:11

Jobboldali, konzervatívként is így gondolom!!! Bár azzal vitatkoznék, hogy "ingyenes" inkább úgy fogalmaznék, hogy nem az ellenértékkén fizetett biztosítás, vagy irreálisan alacsonyan fizetett biztosítási összeg . Arról nem is beszélve, hogy kiszélesíteném a biztosítást fizetők körét.
Mi az, hogy egy nyugdíjas nem fizet(!), persze erre volt jó a vizitdíj amely intézmény a nyugaton pont ezért működik !!!

aztabe 2008.04.28. 09:25:58

Mi az hogy ingyenes? Évente 1,5 millió "irreálisan alacsonyan" biztosítási összeget fizetek be, úgy hogy igénybe sem veszem ba***a meg. Ingyenes a cigányoknak, meg a munkakerülőknek.

Az animáció, és a kivitelezés tetszik, de enyhén szólva is: szadesz kampány, nem a államnak kellett volna fizetni a 160 misit, hanem nekik.

süti beállítások módosítása